T. 93 786 56 11

M. 650 07 63 79

info@m88h.com

Quotes, bonificacions i descomptes

A continuació trobaràs tota la informació referent a les quotes per fer-se soci o sòcia del Matadepera 88 Hoquei. Per a qualsevol dubte o consulta posat en contacte amb nosaltres i estarem encantats d’ajudar-te.

Quotes Escola Hockey

Quotes Top Hockey

Quotes Hockey Social

Matrícula d’inscripció

La matrícula consta d’un únic pagament que efectuen els socis que s’inscriuen al club per primera vegada.
L’import de la matrícula és per soci exceptuant tots aquells socis que puguin aplicar bonificacions o descomptes.

 

70 €

Beneficis socials temporada 22-23

Informació important:

  • Les bonificacions i descomptes no són excloents entre elles. Si es compleix el «concepte» que dona dret a descompte ii bonificació, s’aplicaran tots dos, i en tants conceptes i bonificacions com s’acreditin.
  • L’exempció del pagament de la matrícula, l’aplicarà el club automàticament. No caldrà aportar justificant.
  • Els descomptes a partir del 3r4t, 5è o més socis d’una mateixa unitat familiar, s’hauran de sol·licitar a través de l’e-mail info@m88h.com indicant les dades dels membres de la unitat familiar que donen dret al descompte. Un cop rebuda la sol·licitud, serà verificada pel club i aplicat el descompte / bonificació corresponent a partir del següent mes a comptar des de la recepció de la sol·licitud (a tal efecte, es consideraran sol·licituds rebudes en un mes, totes aquelles que es rebin fins al dia 20 de cada mes).
  • Els descomptes per Família Nombrosa o Monoparental s’hauran de sol·licitar a través de l’e-mail info@m88h.com indicant les dades dels membres de la unitat familiar que donen dret al descompte. Un cop rebuda la sol·licitud, serà verificada pel club i aplicat el descompte / bonificació corresponent a partir del següent mes a comptar des de la recepció de la sol·licitud (a tal efecte, es consideraran sol·licituds rebudes en un mes, totes aquelles que es rebin fins al dia 20 de cada mes).