T. 93 786 56 11

M. 650 07 63 79

info@m88h.com

Matadepera 88 Hoquei

04/11/2022
Una delegació del Matadepera 88 Hoquei liderada pel president Llorenç Bitrià acudeix a l’acte de presentació del Centenari de la Federació Catalana de Hockey.
Delegació del Matadepera 88 Hoquei amb el president de la Federació Catalana de Hockey, Xavi Adell, i el president del comité organitzador Josep Maria Biosca

D’esquerra a dreta: Jaume Calsina (Representant del patrocinador de la Federació Engel & Völkers), Sònia de Ignacio (entrenadora del primera femení), Mar Sala (responsable de hockey social), Llorenç Bitrià (president del Matadepera 88 Hoquei), Xavi Adell (president de la Federació Catalana de Hockey), Josep Maria Biosca (president del Comité Organitzador del Centenari); Núria Camón (vice presidenta esportiva del Matadepera 88 Hoquei), Quico Sala (assessor), Xavier Comerma (director esportiu).

La delegació del Matadepera 88 Hoquei va assistir a la presentació del logo i dels actes del Centenari de la Federació Catalana de Hockey que es va celebrar dijous 27 al vespre a l’antiga fàbrica de la Damm a Barcelona. Xavi Adell, president de la Federació, i Josep Maria Biosca, president del Comitè Organitzador, van presentar els actes que s’aniran fent durant tot el 2023.

Els esdeveniments, celebracions i competicions s’han repartit al llarg de l’any i dels clubs catalans per involucrar a tothom. Dimarts 17 de gener s’inaugurarà el Centenari en el Palau de Pedralbes, i es tancarà el 17 de novembre a la Factoria Cultural de Terrassa. Entremig, partits internacionals absoluts contra Índia, de la sub-21, a més diversos tornejos repartits pels clubs de Catalunya. El Matadepera 88 Hoquei organitzarà el Torneig de les Escoles del Centenari durant el mes de setembre.

A part, també es podrà visitar l’Exposició del Hockey Català del març a maig. Es presentarà el Llibre del Centenari i es farà una taula rodona sobre la importància de l’hoquei femení, «Equally Amazing».

Altres notícies relacionades

Final per les infantiles

Final per les infantiles

Les infantiles arriben a la final del grup B de la Copa Federació, i les noies de primera segueixen en les primeres posicions.

leer más

0 comentarios

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *