T. 93 786 56 11

M. 650 07 63 79

info@m88h.com

Informació d’inici de temporada

Comencem una nova temporada

La temporada 2022 / 2023 comença dilluns dia 5 de setembre de 2022.

Sessions d’entrenament

Per una bona organització i per evitar aglomeracions a la porta d’entrada, la porta s’obrirà a les 16:50 h i els entrenaments començaran a les 17:00 h.

L’hora de recollida serà a les 18:30 hores.

Durant les primeres setmanes els entrenadors/es i coordinadors/es estaran a la porta per l’arribada i la sortida dels jugadors i jugadores.

Material que cal portar

Recordeu que pels entrenaments caldrà portar roba i calçat esportiu, stick, canyelleres (“espinilleres”), mitgetes i bucal. També és convenient que cada jugador/a porti la seva ampolla d’aigua pel seu consum, tot i que les fonts del camp estan obertes.

Documentació important

Abans de començar la temporada el club necessitarà rebre de tots els jugadors i jugadores una serie de documents signats i deudament cumplimentats. Com son: Drets d’imatge, autorització sortida i política de privasitat.

Descarregar documentació

Descarrega els següents documents i una vegada omplerts i signats envieu-los per correu a la nostra adreça administracio@m88h.com.

Equipacions

Normativa instal·lacions

Revisions médiques

Quotes

Horaris d’entrenament

Totes les categories compten amb horaris d’entrenaments adaptats a les necessitats formatives i tècniques de cadascun dels equips. Els entrenaments es faran durant tota la setmana en horaris de tarda / vespre i es realitzaran a les instal·lacions del camp municipal, al pavelló municipal i el CIEM a les instal·lacions de l’Escola Torredemer Canela els dissabtes.

Els caps de setmana que els equips no tinguin partit de lliga, aquells equips tindran entrenament el dissabte i es notificarà amb antelació l’horari i el lloc de l’entrenament.

Consulteu la taula d’entrenaments, horaris, categories i lloc en el següent enllaç.